Nytt

Projektet avslutades med konferens

Projektet avslutades med konferens

Den 29 januari höll vi en slutkonferens för projektet Hållbart resande i Örebroregionen. Ett 70-tal deltagare samlades på Club 700 i Örebro för att lära av våra lärdomar och utbyta erfarenheter med varandra.

Vintercyklister hyllades med gåvor

Vintercyklister hyllades med gåvor

Fredagen den 29 november delade projektet ut presentpåsar till vintercyklister i Hallsberg, Kumla, Lindesberg och Örebro. Påsarna innehöll bland annat reflexer, cykellysen och choklad. Initiativet var uppskattat av de cyklister som trotsat snön på vägen till jobbet.

Gå till sidan för Vintercyklister hyllades med gåvor
Nu prisas länets mest cykelvänliga arbetsplatser

Nu prisas länets mest cykelvänliga arbetsplatser

För andra året i rad delar vi ut diplom till länets mest cykelvänliga arbetsplatser! På fredag den 22 november, i samband med Energi- och klimatdagen i Örebro, prisas totalt 13 arbetsplatser i länet för sitt arbete med att skapa en cykelvänlig arbetsplats för sina anställda.

Gå till sidan för Nu prisas länets mest cykelvänliga arbetsplatser
Så populära är förmånscyklarna

Så populära är förmånscyklarna

Tio offentliga organisationer i Örebro län erbjuder sina anställda att leasa förmånscykel. Det handlar om Region Örebro län, Örebro universitet och ett flertal av länets kommunen. Cykeln leasas i tre till fem år och kan därefter köpas ut.

Gå till sidan för Så populära är förmånscyklarna
Tågluffa med Höstkortet på höstlovet

Tågluffa med Höstkortet på höstlovet

Nu kan du som vill tågluffa på höstlovet köpa Tåg i Bergslagens höstkort, som ger dig obegränsat antal tågresor under tre sammanhängande dagar. Kortet gäller på alla Tåg i Bergslagen-tåg samt i lokal- och länstrafik i Dalarnas, Västmanlands och Örebro län.

Gå till sidan för Tågluffa med Höstkortet på höstlovet