Delta i utmaningen Trampkampen!

Är du Karlskogabo och bor i Bråten eller Stolpetorp? Då har du chansen att delta i vår cykelutmaning Trampkampen! Anmäl dig senast den 15 april 2019.

Man och kvinna på den nya cykelvägen i Karlskoga

Trampkampen vill få fler boende i Bråten och Stolpetorp att cykla till skolan och jobbet. Kommunen har dessutom byggt en ny cykelväg i området, så nu är det enklare än aldrig förr att cykla! Vilken utmaning i Trampkampen passar dig bäst?

Lilla utmaningen: Lagtrampare

Fyra områden i Bråten/Stolpetorp utgör varsitt lag och utmanar varandra i vardagscykling under maj 2019. Det gäller att få ihop så många personer som möjligt och så många cykelkilometer som möjligt per lag. Efter en månad får det vinnande laget en sommarfest i kvarteret, där en inbjuden grillkock står för maten.
Anmäl dig här!

Lagom-utmaningen: Hälsotrampare

Hur mycket bättre blir konditionen av regelbunden motion? Mycket bättre, visar studier. Konditionen i sin tur påverkar många områden i våra liv. Allt från koncentrationsförmåga till sexliv kan påverkas i en positiv riktning och risken för hjärt- och kärlsjukdomar minskar. Därför erbjuds fem personer ett kostnadsfritt konditionstest (värde 1 700 kronor) före och efter en sommar av regelbunden cykling. Du får dessutom en cykelhjälm, reflexväst, sadelskydd och regnponcho.
Ansök om att bli hälsotrampare här!

Stora utmaningen: Familjetrampare

Lådcykeln har förändrat livet för många småbarnsfamiljer. Nu vill vi utmana en familj att ställa bilen under maj månad. Ni får låna en lådcykel med eldrift kostnadsfritt i utbyte mot att ni berättar om era erfarenheter här på tänktanken.nu. Dessutom får ni cykelhjälmar, sadelskydd, regnponcho och reflexvästar till hela familjen. Efter utmaningen har ni möjlighet att köpa ut lådcykeln till ett förmånligt pris.
Ansök om att bli familjetrampare här!