Välkommen på slutkonferens!

Projektet Hållbart resande i Örebroregionen närmar sig sitt slut och vi som arbetat i projektet bjuder nu in till slutkonferens den 29 januari 2020 på Club 700 i Örebro. Kom och bli inspirerad i ditt arbete med hållbarhet och transporter!

Välkommen på slutkonferens!

Utöver projektets resultat vill vi bjuda på tips på hur du kan arbeta med mobility management, prova-på-kampanjer, reserådgivning, kampanjer i sociala medier, nätverk och cykelfrämjande på arbetsplatser. Dessutom:

Heidi Andersson, världsmästare i armbrytning och klimatkämpe. Genom tv-serien ”Storuman forever” har hon fått med sig många medborgare i kampen för ett fossilfritt samhälle, men vad krävs för att hålla engagemanget vid liv och hur gör man för att leva fossilfritt i glesbygden?

Kali Andersson, Klimatpsykologerna: Organisationer och företag börjar ställa om och vill minska sin klimat­påverkan, men varför går omställningen till ett fossilfritt samhälle så långsamt? Hur ­kommer det sig att många inte verkar ta till sig av varken information eller ­ arbete med attityder och värderingar?

När: 29 januari kl. 08.00-16.15
Var: Club 700, Örebro
Hur: Anmäl dig här!

Här hittar du programmet:  Program slutkonferens A4